Friday, 5 October 2012

~a start~

Bismillahirrahmanirrahim...

assalamualaikum...

alhamdulillah..terhasil juga blog ini..setelah berjaya mengharungi beberapa halangan..
halangan la sgt..padahal sy yg rabun IT..sedang belajar dari semasa ke semasa..
asal usul saya create blog ni adalah kerana ia adalah assignment untuk subjek STID, kalau tak silap full name..Application Computer in Management...walaupun ia hanya assignment, saya tidak akan berhenti untuk update story selagi saya mampu..continue n continue..through n through..
setelah bertapa memikirkan apa yg akan saya update di blog ini..maka datanglah ilham..
saya akan berkongsi dengan anda semua tentang buku-buku yang telah saya baca, saya akan kongsikan ilmu dan pengajaran yang saya perolehi dari pembacaan saya..




takkan cerita pasal buku je kan..?? mcm boring..saya juga akan berkongsi pendapat saya tentang sesuatu...apakah sesuatu itu? its general. apa sahaja yang terlintas di fikiran..:)
plus..saya juga akan bercerita apa sahaja yang berlaku dalam kehidupan seharian saya yang saya fikir its ok to tell to everyone..


thats all for intro..nt uols follow la my story..;)

4 comments:

  1. yeay! blog dia dah liplapliplap dah. tahniah :)

    ReplyDelete
  2. hoho...jasa awak jugak mmbantu saya yg rabun IT ni...timer kaceh!

    ReplyDelete

^^ peace! no pressure ^^

stalker ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...